POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

 1. Cine suntem

THE WEDDING SQUAD SRL este o societate înregistrată in Romania având ca obiectiv organizarea de evenimente private.

 1. Date personale pe care le prelucrăm

THE WEDDING SQUAD SRL este un operator de date cu caracter personal. Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

 • Nume și prenume
 • E-mail
 • Număr de telefon
 • Adresă de facturare
 • Comportament online
 1. De ce avem nevoie de ele

Avem nevoie de datele dvs personale pentru a vă oferi următoarele servicii:

 • pentru a vă putea contacta
 • pentru a vă putea trimite informații despre serviciile noastre
 • pentru a vă putea emite facturile 

În interesul nostru legitim de a vă oferi asistență personalizată dorim să prelucrăm următoarele date cu caracter personal pentru a vă putea oferi serviciul de chat prin intermediul partenerului FACEBOOK.COM

 • Adresa IP – avem nevoie de această informație pentru a vă putea identifica drept utilizator unic.
 • Istoria navigării pe site-ul THE WEDDING SQUAD – avem nevoie de această informație pentru a ști ce pagini ați parcurs deja până în momentul în care solicitați asistență.
 • Referral-ul (adresa web de unde ați intrat pe paginile THEWEDDINGSQUAD.RO) – avem nevoie de această informație pentru a ști dacă ați intrat pe site-ul web din vreun banner al vreunei campanii, știind astfel să vă oferim asistență personalizată.
 • Datele publice aferente profilului Facebook – avem nevoie de acesta informatie pentru a putea continua conversatia si din interiorul aplicatiei Facebook

Cu consimțământul dumneavoastră, am dori să prelucrăm și următoarele date cu caracter personal pentru a vă trimite newsletter-ul nostru

 • Nume și prenume – avem nevoie de aceste informații pentru a vă comunica într-un mod mai personal.
 • E-mail – avem nevoie de aceste informații pentru a putea trimite newsletter-ul .

Comportament online

 • Istoria navigării – partajăm aceste informații cu partenerii noștri pentru a vă putea livra reclame personalizate. 
 1. Ce facem cu ele

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate în cadrul companiei THE WEDDING SQUAD SRL situată în România. 

Datele dvs cu caracter personal pentru istoria navigării sunt transmise partenerilor noștri descriși în politica de cookies. Vă rugăm consultați descrierea acestor parteneri în această pagină.

 1. Cât timp păstrăm datele cu caracter personal

Pentru cont vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe durata de viață a contului până când veți decide să îl închideți. Datele din facturi și comenzi vor fi păstrate zece ani conform codului fiscal în vigoare.

Pentru newsletter vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe durata de viață a newsletter-ului sau până când ne veți notifica că nu mai doriți să primiți newsletter-ul. După această perioadă, datele dumneavoastră personale vor fi distruse ireversibil.

Pentru istoria navigării datele dumneavoastră cu caracter personal sunt păstrate doar pe durata de viață a cookie-ului. 

 1. Care sunt drepturile dvs?

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactați la dpd@theweddingsquad.ro

Dacă doriți să înaintați o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail dpd@theweddingsquad.ro. Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată.

De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.