DESPRE NOI

Împreună transformăm fiecare ocazie într-un moment de neuitat!

Wedding & Event Planner

Bună!
Numele meu este Silvana! Ești gata să afli povestea noastră?

Suntem o echipă tânără de oameni pasionați, creativi și cu experiență în organizarea de evenimente. Sediul nostru se află în București, însă adorăm călătoriile, așa că putem veni chiar și în orașul tău! Împreună am descoperit ingredientele necesare unui amestec perfect între dorințele clienților noștri și materializarea lor!

Am știut dintotdeauna că evenimentele importante au nevoie de oamenii potriviți pentru ca totul să iasă ca la carte, așa că ne-am adunat, unul câte unul, și am format o familie mare, îndrăgostită de perfecțiune! De ce căutăm întotdeauna perfecțiunea? Pentru că, de-a lungul timpului, am învățat că evenimentele organizate perfect nu se uită niciodată!

Fie că este vorba despre nunți, botezuri, petreceri corporate sau zile de naștere, eu împreună cu echipa mea îți stăm la dispoziție cu servicii complete de organizare. Ne place ca fiecare eveniment să fie o muncă de echipă, așa că și tu vei avea rolul tău! Nu-ți face griji, misiunea noastră este să te ajutăm și să te scăpăm de griji, însă avem nevoie de un lucru care poate pare neimportant, dar este indispensabil: mult entuziasm! Îl ai deja? PERFECT! Acum este rândul nostru să aducem experiența, creativitatea, stropul necesar de eleganță și rafinament, atenția deosebită asupra detaliilor și să dăm START evenimentului pe care îl visezi! 

Ce îți oferim?

  • Sala de evenimente
  • Catering
  • Aranjamente florale
  • Muzică 
  • Fotografi & Videografi 
  • Tort & Candy Bar
  • Invitații nuntă

Vom lucra împreună pentru a aduce la viață viziunea ta, fără stres.

Avantajele de a avea un planificator de nunți sunt că TU economisești timp și bani, evenimentul tău va arăta uimitor încadrându-te în bugetul tău și, cel mai important, te vei bucura de el fără stres.

Planificare și buget

Găsirea furnizorilor potriviți pentru evenimentul tău poate fi puțin dificilă, cu atât mai mult dacă trebuie să respecți un buget. Aici intervenim noi! Angajarea unui planificator te ajută să economisești bani și timp, în timp ce te bucuri de fiecare etapă a procesului fără stres.

Locație & Decor

Designul sau stilul evenimentului este acea parte a procesului de planificare care vorbește despre personalitatea ta. Deci, este foarte recomandat să îi acorzi o atenție specială. Echipa noastră te va ajuta să găsești locul și designul potrivit, perfect adaptate personalității tale., asigurându-te că va fi spectaculos și unic de la prima impresie până la cel mai mic detaliu.

Ziua evenimentului - coordonare
Amenajarea locației, coordonarea furnizorilor și distribuitorilor, asigurarea faptului că totul merge conform cu calendarul și găsirea soluțiilor acolo unde este necesar … nu este o treabă pentru miri. Angajarea unui organizator de nunți este ceea ce vă asigură că vă veți bucura de ziua specială fără stres. Echipa noastră de profesioniști este aici pentru dumneavoastră!
Totul o sa fie perfect!

Hai să planificăm ziua ta cea mare!

Vrei să lucrăm împreună?

silvana@theweddingsquad.ro

0751 601 709

Urmărește-ne pe